Nieuws

Onderstaand onze laatste nieuwsitems en mededelingen

Dinsdag 24 oktober 2023 publicatie uit De Stentor

"Wil je koffie?" vraagt Zwier van der Weerd van Aalberts Installaties in Oene. Dat lijkt een normale vraag, maar is verrassend voor de directeur van een bedrijf dat is afgesloten van het gasnet en het ook even zonder stroomvoorziening moet doen. En toch gewoon warme koffie. Hoe krijgt hij dat voor elkaar?

Feest bij Aalberts! Aalberts bestaat 45 jaar en daarnaast is ons bedrijfspand geheel vernieuwd!

Voor de inrichting van onze werkplaats heeft installatie bedrijf Aalberts Installaties uit Oene ons schakel en verdeelkasten geschonken. We proberen in onze werkplaatsen van het Leerwerkbedrijf een context rijke leeromgeving te creëren waarbij we zoveel mogelijkheid de beroepspraktijk na bootsen. We willen dat de ruimte techniek uitstraalt en onze studenten zo nog meer uitdagen en motiveren voor de Vak branche. Zwier de Weert hartelijk dank voor deze schenking namens het Leerwerkbedrijf.

Aalberts Installaties in Oene heeft het bedrijf Heva Klimaat & Installatie in Heerde overgenomen. ,,We vergroten en verbreden zo onze slagkracht’’, zegt Zwier van der Weerd, eigenaar van Aalberts.
Van der Weerd: ,,Deze overname zorgt voor een grote taakuitbreiding. We worden in mijn optiek dé totaalinstallateur in deze regio.”

Bieze Foodgroup - Aalberts Installaties & Duurzaam

Nijkerk -  Een mooi artikel over Bieze Foodgroup in het zakelijk magazine Insights. Bij het nieuwe BREEAM 4-sterren gecertificeerde warehouse van de Bieze Food Group lag de lat zeer hoog. Aalberts Installaties heeft de totale E&W-installatie ontworpen en gerealiseerd, volgens de strenge en veelomvattende BREEAM-eisen. Het wat een groots project en het tijdsbestek was kort. Lees hier het volledige artikel.