Nieuws

Onderstaand onze laatste nieuwsitems en mededelingen

Voor de inrichting van onze werkplaats heeft installatie bedrijf Aalberts Installaties uit Oene ons schakel en verdeelkasten geschonken. We proberen in onze werkplaatsen van het Leerwerkbedrijf een context rijke leeromgeving te creëren waarbij we zoveel mogelijkheid de beroepspraktijk na bootsen. We willen dat de ruimte techniek uitstraalt en onze studenten zo nog meer uitdagen en motiveren voor de Vak branche. Zwier de Weert hartelijk dank voor deze schenking namens het Leerwerkbedrijf.

Deel dit artikel via:

Aalberts Installaties in Oene heeft het bedrijf Heva Klimaat & Installatie in Heerde overgenomen. ,,We vergroten en verbreden zo onze slagkracht’’, zegt Zwier van der Weerd, eigenaar van Aalberts.
Van der Weerd: ,,Deze overname zorgt voor een grote taakuitbreiding. We worden in mijn optiek dé totaalinstallateur in deze regio.”

Deel dit artikel via:

Bieze Foodgroup - Aalberts Installaties & Duurzaam

Nijkerk -  Een mooi artikel over Bieze Foodgroup in het zakelijk magazine Insights. Bij het nieuwe BREEAM 4-sterren gecertificeerde warehouse van de Bieze Food Group lag de lat zeer hoog. Aalberts Installaties heeft de totale E&W-installatie ontworpen en gerealiseerd, volgens de strenge en veelomvattende BREEAM-eisen. Het wat een groots project en het tijdsbestek was kort. Lees hier het volledige artikel.

Deel dit artikel via:

Subsidies 2017

Nederland - Er zijn ruim 2000 verschillende subsidieregelingen waar het bedrijfsleven een beroep op kan doen. Deze subsidieregelingen zijn vrijwel continu onderhevig aan wijzigingen. Er zijn een aantal bedrijfsactiviteiten te noemen dat structureel een goede kans maakt om voor subsidie in aanmerking te komen. Denk hierbij o.a. aan: innovatie, investeringen, energiebesparende maatregelen en maatregelen gericht op milieuverbetering.

Deel dit artikel via:

Week van de Techniek

Oene - Vorige week hebben twee basisscholen uit de gemeente Epe ons bedrijf bezocht in het kader van de Week van de Techniek. De organanisatie, Platform Techniek Gemeente Epe, hoopt door deze week de interesse voor techniek bij de jeugd te wekken en zodoende het dreigende tekort aan technisch personeel een halt toe te roepen. Daarbij mikt de organisatie niet alleen op leerlingen die naar VMBO of MBO doorstromen, ook toekomstige HAVO/VWO leerlingen zijn belangrijke doelgroepen. Technici zijn immers op alle niveau's nodig!

Deel dit artikel via: