Overzicht referenties

Onderstaand een impressie van onze particuliere en zakelijke referenties

IJsselmuiden

Stichting Philadelphia

In 4 gebouwen van Stichting Philadelphia in IJsselmuiden wordt door Aalberts Installaties de complete elektrische installatie gerealiseerd.

Veluwse heuvel – Nunspeet

Nieuwbouw appartementencomplex Veluwse Heuvel

Nunspeet - De Veluwse Heuvel wordt gefaseerd vervangen door nieuwbouw. Er worden o.a. 62 appartementen en een wijkontmoetingscentrum gerealiseerd.

Apeldoorn

Nieuwbouw bedrijfspand en kantoren IHC Vremac

Apeldoorn - Voor opdrachtgever IHC Vremac Cylinders heeft Aalberts Installaties de complete elektrotechnische installatie aangebracht in het nieuwe bedrijfspand aan de Oude Apeldoornseweg in Apeldoorn.

Lijnden - PCI

Nieuwbouw kantoorpand PCI

Lijnden - In opdracht van de grootste digitale werkspecialist van Nederland, PCI, heeft Aalberts Installaties diverse werkzaamheden uitgevoerd.

Nijkerk

Nieuwbouw BFG Warehousing B.V.

Nijkerk - Onlangs heeft Aalberts Installaties het nieuwe distributiecentrum voorzien van een compleet duurzame E&W installatie.

Apeldoorn

Complete metamorfose bedrijfspand

Apeldoorn - Het bedrijfspand van de Arend heeft een complete metamorfose ondergaan. Het pand is intern volledig gestript en door Aalberts Installaties voorzien van een nieuwe elektrotechnische installatie.

Epe

Woon-winkelcentrum de Marktwand

Epe - In het centrum van Epe, aan de Markt is een geheel nieuw woon-winkelcentrum opgeleverd; de Marktwand. Het winkelcentrum bevat 14 nieuwe winkelunits variërend met oppervlaktes van 50m2 tot 400m2.

Weesp

Nieuwbouw clubgebouw WeHaVe

In samenwerking met Van den Belt Sport & Leisure uit Twello heeft Aalberts Installaties de bouw gerealiseerd van een clubgebouw met kleedruimtes voor de handbalvereniging WeHaVe te Weesp.

Diemen Zuid

Verbouw kantoorpanden tot studentenwoningen

Diemen: Ruim 2 jaar is Aalberts Installaties in samenwerking met Van Wijnen uit Weesp werkzaam geweest in Diemen Zuid.